Levering inden for 14 dage
Kvalitetsprodukter
Levering i weekend ved aftale
Konkurrencedygtige priser
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til betaling

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 55 08 83

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Salgs- og leveringsbetingelser

 

Priser

Alle vores priser er inklusiv 25 % DK moms

Priserne er hvis intet andet er anført inklusiv levering med medbringer truck. Gælder kun i vores leverings område. ( Region Syddanmark, samt til en linje Ringkøbing – Århus. Samt kun bro faste øer uden bro afgifter)

Levering

Vil ske inden for 14 dage. Normalt leveres der i løbet af nogle få dage. Oplyste leverings tidspunkter er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet,opbevaring af varen er på købers ansvar så snart varen er leveret. Da varerne ikke tåler vand eller fugt.

Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. 

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra træpillerpg.dk  Webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til træpillerpg.dk Webshop.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, træpillerpg.dk Webshop har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes.

Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for træpillerpg.dk Webshop.

Fortrydelsesret

Per Gosvig Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal træpillerpg.dk  Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt 

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: admin@pergosvig.dk

Persondatapolitik for kunder og samarbejdspartnere hos Riber-Energi/Per Gosvig

Som følge af vores samarbejde behandler vi oplysninger om dig. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler dine oplysninger. Retningslinjerne for vores behandling af personoplysninger findes i EU’s Databeskyttelsesforordning (GDPR – 2016/679) og den danske Databeskyttelseslov, som begge træder i kraft den 25.05.2018. Inden denne dato er behandlingen reguleret i den nuværende Persondatalov.

1)      DATAANSVARLIG: 

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Riber-energi / Per Gosvig

V/ H. P. Riber Jørgensen

Kongevej 36

6070 Christiansfeld

E-mail: hp@riber-energi.dk og admin@pergosvig.dk

Mobil: 26550883

CVR NR: 92877256

2)      FORMÅL – BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Vi anvender dine personoplysninger til følgende formål: At kunne levere de bestilte varer til dig.

Vi behandler dine personoplysninger som led i kunderelationer og/eller i kraft af vores samarbejde.

3)      KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:

Almindelige personoplysninger: Det er kun almindelige oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, evt CVR-nr, som vi behandler.

4)      BEHANDLINGSGRUNDLAG

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet ovenfor baseret på følgende behandlingsgrundlag:

a)       For at kunne levere den bestilte vare til dig

b)      For at kunne overholde gældende lovgivning

c)       Hvis vi har fået samtykke til at behandle oplysningerne

5)      OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

De personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med kunde- og eller samarbejdsforholdet, vil blive opbevaret fysisk og elektronisk.

Dine oplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt. Der er alene personer med sagligt behov, som har lovlig adgang til dine personoplysninger.

Ved ophør af kunde- eller samarbejdsforholdet tager vi stilling til, i hvilket omfang dine oplysninger skal slettes. Som udgangspunkt vil dine personoplysninger blive opbevaret i 5 år efter kunde- eller samarbejdsforholdet ophør, og vil herefter blive slettet uden unødig ophold ved årets udgang. Giver lovgivningen undtagelsesvis grundlag for en længere opbevaring kan dette finde sted.

6)      KILDER

Vi indsamler personoplysninger fra følgende kilder: Direkte fra dig via webshoppen, e-mail, telefon og/eller  SMS.

7)      VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjepart som bistår os med at håndtere vores administration, fx bogholderi, hosting af it-systemer, hosting af webshop, lønadministration, mv.

Ligeledes videregiver vi dine personoplysninger til relevante offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtet hertil.

8)      DINR RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

-          Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.

-          Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

-          Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

-          Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).

-          Du kan altid indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved henvendelse til: H. P. Riber Jørgensen på e-mail: hp@riber-energi.dk

Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde, eller at din indsigelse bliver imødekommet – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret: 12.05.2018.

Pris og betaling

I Webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort, Mobilepay samt kontooverførsel. Når du betaler med dankort hæver vi først betalingen når varen afsendes fra vores lager. Alle priser i træpillerpg.dk Webshop på web-adressen www.træpillerpg.dk er inkl. Dansk  moms ( 25 % )

Levering kun i vores leverings område

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms og afgiftsændringer Samt leveringssvigt.

Tilbud gælder kun så længe lager haves.