Levering inden for 14 dage
Kvalitetsprodukter
Levering i weekend ved aftale
Konkurrencedygtige priser
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til betaling

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 55 08 83

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 8 varer.

Træbriketter af høj kvalitet giver god varme

Vi har hele tiden forskellige træbriketter, som kommer fra mange forskellige producenter. Vi holder til i Christiansfeld.

Levering

Vi leverer briketter i Syd- og Sønderjylland, op til Århus, Ikast, Herning og Ringkøbing, og hele Fyn samt Tåsinge og Langeland.

Vi kan evt. levere i weekenderne efter aftale. 

Høj brændværdi med vores træbriketter

Vi lægger stor vægt på rest aske, der ikke må være for stor, gerne mindre end 0,5 %. Det gør at brændværdien er meget høj gerne mere end 4,8 Kwh. Briketterne er normalt pakket i plast poser med ca. 10 kg. På paller a 960 kg for at det er nemt at flytte rundt med dem.

I vores poser med træbriketter er der som regel ca. en lille håndfuld smuld i poserne, det betyder ikke så meget om der er lidt smuld da der altid alligevel vil drysse lidt smuld når man pakker dem ud, selv om mange af vores konkurenter skriver at der ikke er smuld drysser de også.

 

Bestil briketter online eller kontakt os

Vores træbriketter har til fordel, at de altid er tørt brænde, 30% billiger, spare plads, stables nemt og afgiver mere varme. Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte os på telefon 26 55 08 83 eller e-mail hp@riber-energi.dk eller admin@pergosvig.dk. Du kan også bestille direkte her i vores online butik.