Levering inden for 14 dage
Kvalitetsprodukter
Levering i weekend ved aftale
Konkurrencedygtige priser
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til betaling

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 55 08 83

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 13 varer.

Brænde til pejsen sælges online

Vi har i år valgt ikke at indkøbe ovntørret brænde. Dette skyldes, at vi mener det er mere miljøvenligt at lade brændet tørre af sol og vind, i stedet for at udlede co2 til tørringen ved hjælp af opvarmning. For at sikre kvaliteten tørrer vi det overdækket brænde. Så snart det er helt tørt sættes det indendøre.

Vi har dog stadig nogle få ovntørrede, for eksempel birke brænde. Vi har i stedet for bygget en container om, monteret solluft paneler så vi kan tørre brændet helt co2 neutralt.

Stort udvalg af forskelligt brænde

Vi har altid et stort udvalg i brænde, både frisk samt ovntørret og lufttørret brænde. Vi forhandler kun brænde i bur, da det er den bedste måde både for vores kunder og for os selv. Når brændet er i bur kan alle se hvor meget der er. 1 m3 stablet brænde i bur svare til ca. 1,3 - 1,5 kasse meter eller skov rum meter.

Vi holder til i Christiansfeld.

Levering

Vi leverer i Syd- og Sønderjylland, op til Århus, Ikast, Herning og Ringkøbing, og hele Fyn samt Tåsinge og Langeland.

Vi kan evt. levere i weekenderne efter aftale. 

Bestil online eller kontakt os for mere info

Du kan nemt bestille brænde af forskellige træsorter online her på vores webshop. Har du spørgsmål eller ønsker du mere information om vores brænde, er du velkommen til at kontakt os på telefon 26 55 08 83 eller e-mail hp@riber-energi.dk eller admin@pergosvig.dk.