Levering inden for 14 dage
Kvalitetsprodukter
Levering i weekend ved aftale
Konkurrencedygtige priser
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til betaling

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:26 55 08 83

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Der er 37 varer.

Træpiller til konkurrencedygtige priser

Er du på jagt efter billige træpiller i høj kvalitet til dit fyr eller din pilleovn? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har valgt kun at forhandle de bedste træpiller på markedet, som alle sammen er fremstillet af rent træ. 

Vi leverer træpiller i Syd- og Sønderjylland, Midtjylland op til Århus, Ikast, Herning og Ringkøbing samt på hele Fyn, Tåsinge og på Langeland. Leveringen sker inden for 14 dage, typisk på hverdagene, men du har også mulighed for at få leveret dine træpiller i weekenden, såfremt det ønskes. Dette sker kun efter forudgående aftale med os. 

Vi prioriterer træpillernes kvalitet

Vi forhandler bl.a. træpiller fra Flex Heat, Barlinek, Lava, Olimp, Greenii, German pellets og Stora Enso.

Alle vores træpiller lever op til Din+ standard, hvilket blandt andet dækker over en meget lav askeprocent, stor ensartethed og kun meget lidt smuld i poserne.

Vores priser ved afhentning og levering

Alle priser (med undtagelse af løs indblæst), som du kan finde her på siden, gælder ved afhentning på vores lager. Hvis du ønsker at se prisen inklusive levering, skal du klikke dig ind på det specifikke produkt.

Bestil dine træpiller online hos os

Køber du dine træpiller online hos os, kan du være sikker på at få høj kvalitet til en billig pris. Du skal bare klikke dig ind på det ønskede produkt og vælge det antal paller, som du ønsker at bestille. 

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon 26 55 08 83 eller e-mail admin@pergosvig.dk.